Dappere draak
mijn allereerste boek

Een eigen ontwikkelde methode voor faalangst bij jonge kinderen bundelen in een prentenboek was een enorme uitdaging. Na flink wat werk en dapper doorzetten kan ik nu heel trots mijn eerste boek “Dappere Draak” voorstellen.

Herkenbaar prentenboek.

Een herkenbaar prentenboek voor grote en kleine mensen, om samen te lezen en mee aan het werk te gaan. Over faalangst, je klein voelen, zelfvertrouwen, geloven in jezelf en een klein beetje dapper zijn.

Klein maar dapper.

Vandaag is het een drukte van jewelste in het grote bos. Iedereen is klaar voor de grote boomduwwedstrijd. Alleen kleine draak niet. Hij voelt zich lang niet zo dapper als de andere draken. “Ik ben een domme, stomme draak” snuft hij. Gelukkig is Mimi Muis er. Ze geeft Kleine Draak een zetje in de goede richting …

Wil ook jij een dappere draak (zijn)?

Wil ook jij graag een exemplaar van “Dappere draak” bestellen? Fijn! Stuur me dan een mailtje met jouw gegevens en je krijgt er eentje van me terug met alle nodige info. Alvast bedankt!

De prijs bedraagt 19,00 euro en €4,50 verzendkosten (BE en NL).

Faalangstmethode
voor jonge kinderen

Kinderen durven vaak niet meer te falen en verliezen het geloof in zichzelf.

Het boek ‘Dappere Draak’ is de rode draad van mijn eigen ontwikkelde methode voor faalangst bij jonge kinderen en een tool die je onmiddellijk kan inzetten.

De methode is niet enkel toegespitst op faalangst op zich. Allerlei emoties zoals je klein voelen, bang zijn, onzekerheid, geloven in zichzelf, beetje dapper durven zijn, … komen aan bod door gebruik te maken van meerdere methodes en praktsch gerichte technieken en verwerkingen.

Zo leren kinderen spiegelen, complimenten formuleren en aanvaarden, talenten ontdekken, angstgevoelens bespreekbaar maken, herstelgedachten formuleren, weerbaar zijn, doorzetten en vertrouwen hebben in zichzelf en ook dat falen mag!

Ik wens dat elk kind kan geloven in zichzelf en een beetje dapper durft te zijn om zo zijn, haar angst te overwinnen.

Want elk kind verdient toch een medaille!

Verkooppunten

Het boek Dappere Draak in huis halen?
Dat kan op de volgende plekken of online, lekker handig!

  • Boekhandel Het Voorwoord | Noordstraat 2, 2220 Heist-op-den-Berg
  • Boekhandel Pardoes | Ijzerenleen 31, 2800 Mechelen
  • Maves-Office Point| Haachtsebaan 64, 3140 Keerbergen
  • Standaard Boekhandel | Mechelbaan 497, 2580 Putte
  • Standaard Boekhandel | Bergstraat 117, 2220 Heist-op-den-Berg

Online te verkrijgen bij Standaard Boekhandel, minder verzendkosten of af te halen bij uw dichtstbijzijnde Standaard Boekhandel.

Online te verkrijgen bij Bol.com ook in Nederland!

Blog