Ouder coach

Opvoeden is lang niet altijd even makkelijk. Als ouder wil je graag dat het  goed gaat met je kind.  Je doet er immers alles aan je kind gelukkig te zien. Daarom kan het frustrerend zijn en voel je je machteloos wanneer je kind even van het gelukkige pad afdwaalt. Het maakt je verdrietig en je weet het allemaal  even niet meer. Je durft er niet goed met anderen over te praten, bang om beoordeeld te worden.

Oudercoaching helpt je even stil te staan bij jullie levenspad en bij wat je nodig hebt om weer ontspannen te kunnen opvoeden. Dit kan bijvoorbeeld zijn in je manier van communiceren, geven van aandacht, hoe je jezelf projecteert, hoe je kind jou spiegelt…

Oudercoaching kan confronterend zijn en het vraagt moed om naar jezelf te durven kijken, maar net dat geeft je nieuwe inzichten waardoor we samen kunnen op zoek gaan hoe jij je eigen krachten als ouder kan terugvinden.

oudercoach - Happines Putte

Specialisatie oudercoaching voor ouders van hoogbegaafde kinderen

Een hoogbegaafd kind opvoeden is vaak een uitdaging. Je wil je kind als ouder vooral gelukkig zien. Je tracht je hoogbegaafde kind te begrijpen,te sturen en steun te bieden. Loop je soms als ouder tegen een muur en heb je het gevoel dat jij je kind niet voldoende kan doorgronden? Wil je een manier zoeken om een opbouwend gesprek te kunnen aangaan en de discussies leren vermijden? Wil jij als ouder gehoord worden en heb je nood aan herkenning?

Oudercoaching kan je de nodige verheldering en tools aanreiken. Samen gaan we op zoek naar een plan om de struikelblokken en problemen die voor jou als ouder moeilijk zijn aan te pakken, zodat ook jij met meer zelfvertrouwen kan opvoeden.

Werkwijze

Voor vrijblijvende informatie bel dan gratis naar het nummer 0473 709 166 of stuur een mail naar happines@happines.be.

Tarief voor een gesprek  bedraagt 40 euro voor één uur.