Professionals

Als je met kinderen werkt doe je dat met passie, vanuit je hart. Je wil steeds je horizon verruimen, je kennis verrijken en je materialen uitbreiden.

Happines biedt jullie de mogelijkheid om nieuwe boeiende methodes, werkvormen te ontdekken. Graag laat ik jullie zien hoe je nieuwe materialen, boeken creatief kan gebruiken in jouw praktijk.

Ook organisaties, bedrijven, verenigingen kunnen een lezing ,worksop of navorming aanvragen en dit alles op maat van jouw wensen!

Benieuwd? Bekijk het aanbod en twijfel niet te lang om in te schrijven. Ik werk graag in kleine groepjes dus de plaatsen zijn beperkt.

Wil jij graag een lezing, navorming of workshop op verplaatsing of een op maat gemaakte combi ? Happines staat met de glimlach klaar om te luisteren naar jullie wensen. (ook in Nederland!)

Ons aanbod

Navorming over eigen faalangstmethode voor kinderen van 4 tot 10 jaar met prentenboek ‘Dappere Draak’ als rode draad van de methode.

Deze faalangstmehode is niet enkel toegespitst op faalangst op zich. Allerlei emoties zoals je klein voelen, talenten ontdekken, bang zijn, geloven in zichzelf, beetje dapper durven zijn, … komen aan bod door gebruik te maken van meerdere methodes en praktisch gerichte technieken en verwerkingen. We leren hoe we faalangst kunnen herkennen en hoe je een kind weer meer zelfvertrouwen kan geven.

Wil jij tools en nieuwe materialen ontdekken om met het boek en de methode creatief aan de slag te gaan in jouw praktijk ? Stuur dan een mailtje met enkele voorkeurdata.

Workshop Schatgravers voor individuele kinderbegeleiding.

Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat kinderen op een lichte en luchtige manier hun talenten ontdekken en het tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt.

Het spel schatgravers inzetten in je hele traject, van intake tot consulten, tot afsluiting en als ‘huiswerk’ thuis. Met het hele spel of juist facetten van het spel. Spelvormen al spelend ontdekken. Al dan niet in combinatie van andere materialen. Maar welke materialen dan? En wat doe je bij een hulpvraag? Hoe zet je de karweikaartjes in die zo verbindend kunnen werken?

Samen met antwoorden op deze vragen zullen jullie door je eigen coach-vaardigheden dieper op antwoorden in kunnen gaan en spelenderwijs en ongedwongen ontzettend veel van de coachee te weten komen.

Er zijn maximaal zes plekken, we houden het interactief en gezellig met tijdig een drankje en knabbeltje alsook een gezonde lunch.

Kosten 120€ inclusief syllabus, poster, schatpostkaart en misschien nog een verrassing. Het spel Schatgravers kan aangekocht worden voor 35€.

Je inschrijving is compleet na doorsturen van gegevens en na betaling.

Schatgravers - Workshop kinderen