Ik ben Britt

Ik ben Britt, mama van een geweldige zoon met ASS en een bijzondere dochter met kleine antennetjes.

Mijn gezin ligt me nauw aan het hart. Mede door hen groei ik elke dag naar een persoon die warmte, respect, verantwoordelijkheid, creativiteit en enthousiasme met zich mee wil dragen.

In 2006 behaalde ik mijn diploma als psychiatrisch verpleegkundige. Ik werkte er 13 jaar met heel mijn hart op enkele crisisafdelingen binnen het Algemeen Ziekenhuis. Al doende en door dicht bij de emoties en gevoelens van deze mensen te mogen staan, heb ik mijn competenties en vaardigheden rond uiteenlopende psychische problematieken mij eigen gemaakt. Zo heb ik me gespecialiseerd in depressie, burn-out en zelfdoding.

In 2016 werd mijn wereld een tijdje onstabiel en heb ik de tijd genomen om stil te staan bij mijn verlangens en behoeften. Ik nam afscheid van mijn job als psychiatrisch verpleegkundige.

Even stil staan bij jezelf biedt je groeimogelijkheden. Een onderdeel van mijn groeiproces was mijn opleiding tot kinder- & oudercoach nog niet wetende wat ik er precies mee zou doen.

Sinds 2019 werk ik in het Stedelijk onderwijs als ondersteuner. Daar werd duidelijk dat mijn hart bij kinderen en hun ouders ligt die nood hebben aan wat extra ondersteuning, erkenning, helpende gedachten en de nodige tools.

Tijdens enkele workshops bij Ines, leerden we elkaar beter kennen, het klikte meteen. Toen Ines me vroeg of ik haar collega wilde worden was ik blij verrast. Met trots maak ik nu deel uit van groepspraktijk Happines als kinder- & oudercoach.

Zelf hecht ik veel belang aan een open communicatie en een sterk samenwerkend netwerk voor mijn cliënteel.

Vooral door empathisch luisteren wil ik samen met jou die verbinding  zoeken waarin jij je veilig voelt zodat jij je eigen mooie zelf mag en kan zijn.

XXX Britt

Britt neemt om persoonlijke reden wat tijd voor zichzelf en haar gezin. Achter de schermen blijft ze intervisie doen en inspireren we elkaar. 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ik coach/begeleid kinderen,jongeren en ouders (volwassenen) met:

  • ASS
  • kinderen met kleine antennetjes
  • Sociale vaardigheidstrainingen
  • Gedragsproblematiek
  • Inzetten op talenten en kwaliteiten/ weerbaarheid
  • Angsten, faalangst
  • Suïcidaliteit
  • Verlieservaringen
  • Mindfulness

Contacteer Britt