Ik ben Joke

Joke was al geruime tijd ‘fan’ van Happines, onze wegen moesten elkaar ooit kruisen. Als collega laat ze de zon in de praktijk schijnen met haar zachtheid en innerlijke rust die ze uitstraalt. Haar passie om coaching te combineren met lichaamsgericht werk is een waardevolle verrijking voor Happines.

Kinderen, jongeren en volwassenen een waardevolle ondersteuning aanbieden, beschouw ik als een zinvolle missie die ik vanuit mijn hart wil delen.

Door mijn eigen ziekteproces was ik lang toeschouwer van het leven. Daarin leerde ik om in dit moeilijke proces op een zachte manier extra zorg te dragen voor mijn lichaam, mind en hart. Deze ervaring maakt dat naast de opleidingen en 22 jaar mantelzorgwerk ik nog subtieler ben gaan aanvoelen wat een lichaam, mind en hart nodig heeft. Ook als er moeilijke omstandigheden ons doen bevriezen, vechten of vluchten.

Via coaching-therapie-yoga-massage en lichaamswerk, help ik kinderen-jongeren en volwassenen heel graag op hun weg, naar hun ware zelf, naar degene die ze diep van binnen zijn en nu (nog) niet ten volle kunnen zijn.

Ik neem je mee in alle zachtheid en met zorg, om te worden wie je bedoeld bent om te zijn. Jij bent uniek, net als ieder ander! Zegt het je iets om op ontdekking te gaan naar diepe innerlijke rust, vreugde te ervaren en verbinding te maken met het zonnetje in je hart? Dan reik ik graag helpende methodieken en tools aan. Zo kan de zelfhelende kracht in jezelf en je eigen innerlijke licht opnieuw (ver)schijnen.

Bij Spanningen, (faal)angst, slaapproblemen, verdriet, overgevoeligheid, onrust, burn-out, overprikkeling, concentratiestoornissen, ASS, stress gerelateerde lichamelijke klachten…nodig ik je uit om samen te ontdekken wat jij en/of je kind nodig heeft. Ieder op zijn eigen plek, in een ontspannen lichaam en met ruimte om jezelf te ZIJN.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

 • Creatieve kinder- en jongerencoaching
  • Therapeutische yoga/coaching
  • Lichaamsgericht werk
 • Coaching van volwassenen
  • Stress-Burn-out Therapie
  • Therapeutische yoga/coaching
  • Lichaamsgericht werk

Ik combineer therapie en coaching vaak met lichaamswerk daar het lichaam ook spanningen en emoties opslaat. Daarom is het mogelijk om via het lichaam pijn en/of emotionele spanningen te verlichten of weg te halen. Mind en lichaam kunnen elkaar aanvullend helpen om meer balans te vinden en dit zowel bij kinderen als bij volwassenen.

 • Massage
  • Ontprikkel-zen massage: drukpuntmassage bij overprikkeling, slaapstoornissen en/of angst (over de kleding).
  • Duo-massage (ouder-kind)
  • Diepte massage (nek-schouders-rug) met ondersteuning van etherische olie.
 • Reflexologie
  • Ontspanning/ verbeteren van spijsvertering/ verhogen van immuniteit
 • Emotional Freedom Technique ook wel bekend als EFT:
  Dit lichaamswerk bestaat uit het tappen met je vingertoppen op verschillende energiebanen in het lichaam, terwijl je cliënt tegelijkertijd denkt aan een specifieke (emotionele) gebeurtenis of deze benoemt. Door het tappen op specifieke plekken en daarbij de emotie te voelen, kan de ongewenste emotie gaan loslaten. De energie gaat weer vrij stromen en blokkades kunnen worden verholpen.
  Extra ondersteuning is mogelijk met etherische olie of Bach bloesems.

Tarieven

Intakegesprek: 50 euro (1u)
Therapie Kinderen: 50 euro (+/- 1u)
Therapie Volwassenen: 55 euro (+/- 1u15 min)

Ouder-Kind massage: 55 euro (+/- 1u15 min)
Ontprikkel- zen- massage/ Diepte massage: 40 euro (+/- 40 min)

Contacteer Joke

Je kan rechtstreeks afspraken maken via mail jokelens@skynet.be of 0474/45.76.42

Wanneer: elke vrijdag
Waar: Groepspraktijk HappInes, Rozenstraat 20, 2580 Putte