Cooper en ik klaar om weer véél bij te leren!

Cooper en ik klaar om weer véél bij te leren!

Het is al een tijdje stil geweest rond Cooper en de opleidingen therapiedierbegeleider en therapiehond. Dat wil echter niet zeggen dat we hebben stil gezeten. Na vele opleidingsdagen ben ik al heel wat certificaten van super interessante modules rijker. Vanaf maart mag ik weer naar de les voor de laatste modules.

Cooper oefent dagelijks zijn trucjes en leert er steeds nieuwe bij. Daarnaast vindt hij het heerlijk om de relaxatie oefeningen te doen van Karen Overall’s Relaxation Protocol. Zo leert hij relaxt op zijn matje te blijven welke prikkels er ook rond hem gebeuren. Echt een aanrader!

Vandaag mocht Cooper naar de oefenles op Toscanzahoeve te Aarschot. Het thema was communicatie en socialisatie. Cooper is al een pak rustiger geworden en heeft erg genoten van de positieve aanpak, de leuke nieuwe oefeningen en de beloning met de verschillende materialen die hij mocht ontdekken!!

Vanaf volgende week start hij met de 20 lessen die er mee zullen toe bijdragen dat hij het diploma van therapiehond zal kunnen behalen. Ik geloof in hem en in ons als team en met jullie als trouwe supporters komt het helemaal goed!

Cooper & Ines

No Comments

Leave a Reply

Contacteer mij

Vragen over mijn coachings, workshops of het boek Dappere Draak? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Adres:

Rozenstraat 20
2580 Putte

Telefoon:

+32 (0)0473 70 91 66