Samen vier jaar op weg met/ naar HAPPINES!

Samen vier jaar op weg met/ naar HAPPINES!

Met mijn hoofd in de wolken…☁️
Mijn droom, mijn passie…🌟
Al vier jaar onderweg met/naar HAPPINES…👑
Blij, trots maar vooral onnoemelijk dankbaar voor zoveel mensen die samen mét mij de weg naar vier jaar HAPPINES bewandeld hebben.
🌸Aan al mijn cliënten , ouders en opvoeders een warm dankjewel!
Dankzij jullie vertrouwen kon ik groeien als coach. Met fierheid en trots blik ik terug naar de dappere soms moeilijke stappen die jullie gezet hebben om weer in balans te komen.
Hartverwarmend en oh zo motiverend om gepassioneerd nog meer Happines te blijven doorgeven.
🌸Leerkrachten, leerlingbegeleiders, medewerkers van CLB, zorgcoördinatoren, artsen, colleaga coaches/therapeuten, … dankjewel om open te staan voor dialoog, om te luisteren via mij naar je leerling, om samen in dialoog te gaan op zoek naar de juiste tools, om te sparren, …!
Je groeit nooit alleen dankzij deze mooie samenwerkingen konden we een verbindende ketting vormen, SAMEN STERK!
🌸Daar ik erg geloof in goede samenwerkingen is happines sinds kort een groepspraktijk geworden. Dankbaar voor mijn twee getalenteerde rechterhanden, Liesbeth en Britt. Jullie zijn ook dromers en samen werken we eraan om deze dromen stap voor stap waar te maken en in te burgeren in de visie en de missie van Team HAPPINES.
Wordt zeker vervolgd…
🌸Cooper, mijn co-coach heeft al zo vele harten veroverd met zijn aanstekelijk enthousiasme en is niet meer weg te denken uit de praktijk. Ook hij droomt ervan om een nog belangrijkere rol te krijgen en daar werkt hij hard voor!
HAPPINES starts with a wet nose and ends with a tale.🐶
🌸Raad vragen en ventileren is een noodzaak in onze job en daarvoor ga ik naar een top supervisor. Hij ondersteunt mij geeft feedback om mijn cliënten op de juiste manier te begeleiden om hun weer in hun eigen kracht te zetten. Ik kan er ook mijn hoofd eens leeg maken zonder mijn beroepsgeheim te schenden.
Volgende week hebben we weer een afspraak, kijk er steeds naar uit!
🌸Vrienden en vrienden/medestudenten van AIHP, jullie zijn mijn luisterend oor (ocharme jullie oren), mijn schouder om op te huilen, mijn partners in crime om eens stoom af te blazen, al lijkt dat al een eeuwigheid geleden.
Lieve supporters , merci om altijd op de eerste rij te staan en mij bemoedigende woorden toe te roepen als ik eens even aan de kant ga staan. Merci om altijd enthousiast en met vertrouwen te reageren als ik weer met een nieuw idee kom aanzetten. Love you all!🧡
🌸Dikke dankbare knuffel aan mijn toppers, mijn kinderen/schoonkinderen, mijn vader en Rita die de moeilijke taak op zich nemen om mij te helpen ‘doseren’.
Jullie bezorgdheid is het teken van liefde en samenhorigheid… the BEST Happines of all!🍀🥰
Met veel goesting blijven we samen op weg naar en met
HAPPINES❣️
Dikke feestknuf aan jullie allemaal, feestje volgt later…🥂🍾
xxx happINES

No Comments

Leave a Reply

Contacteer mij

Vragen over mijn coachings, workshops of het boek Dappere Draak? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Adres:

Rozenstraat 20
2580 Putte

Telefoon:

+32 (0)0473 70 91 66